God of War Ragnarök

Det blev inte God of War 2018 som blev min första 100% Playstation 4/5 spel utan det blev God of War Ragnarök, som jag blev klar med denna vecka. Det tog mig ca 56 timmar att klara spelet och göra allt efter slutet, så som att döda de två svåraste motståndarna. Den sista, Valkyrie Queen Gná tog många timmar och försök att till sist få ner.

Känner att slutet var lite meh i Ragnarök och de finns så många frågetecken vad som hände. Tyckte de kunde ha gjorts lite större och mer bombastiskt, tyckte de var över lite väl snabbt när de väl drog igång, samt att de kunde ha varit fler Nordiska gudar med i storyn. Men spelet i sin helhet levde mer än väl upp till förväntningarna, speciellt hur den berättade och förde storyn framåt.

Men tror det var bra för mig att jag spelade GoW 2018 innan Ragnarök, då jag gjorde (nästan) allt, inklusive att hitta och besegra alla Valkyier.

Har fortfarande 2 mindre, men tidskrävande, trophies att göra i God of War 2018, sen känner jag mig klar och bara att börja vänta för att se vad nästa God of War spel kommer bli. En del spekulation om att det kommer utspela sig i Egypten, vilket jag inte är speciellt intresserad av. Men o andra sidan, efter Nordisk mytologi så blir det ju svårt att hitta något bättre.

Nu blir ju frågan vad jag ska spela, kanske spela färdig DioField Chronicles som jag påbörjade och sen så har ju Bayonetta 3 släppts under tiden. Samt att jag väntar på Valkyrie Profile Playstation Store versionen som ingick i mitt köp av Valkyrie Elysium Deluxe Edition, som ska släppas 22a December.