Spel jag ser fram emot 2023

Spel är något jag får minde och mindre tid för, både med fler barn men även med nya projekt jag har dragit igång, så som Mitt liv dokumentationen. Samt på sommaren vill jag mer fokusera och spela golf! Men måste ju ha lite spel att se fram emot, och dessa titlar ser jag mest fram emot 2023:

Dead Space Remake

Kommer säkert vilja spela detta, men kanske inte på fullpris och när det kommer ut. Kan gärna vänta tills det har gått ner i pris och när jag känner att jag har tid. Men hade kul med det när originalet kom!

Diablo IV

Det jag har sett ser väldigt lovande ut och jag minns hur kul jag hade med Diablo 3, när de hade fixat till det och när de släppte expansionen. Försöker hitta hur många timmar som jag har spenderat i 3an men kan inte hitta de just nu. Mitt stora ”problem” är vilket platform som jag ska spela det på: PC eller Playstation 5?

Final Fantasy XVI

Har ju alltid spelat de stora Final Fantasy versionerna, även om föregående version tog mig några år innan jag han sätta mig ner och spela. Försöker att ha rimliga förvättningar på denna, då det inte känns som ett klassiskt Final Fantasy i min mening. Men försöker ha ett öppet sinne och se vad de skapar.

Hogwarts Legacy

Inget ”Måste” spel för mig, men om jag känner att det är bra nog och intressant så kommer jag nog vilja spela det. Gillar ju Harry Potter så bara spelet är bra nog så!

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Inte världens största fan av The Legend of Zelda: Breath of the Wild när det kom. Hade kul men känner inte den där 10/10 känslan som många verkade ha. Men ska bli spännande och se vad de gör med det och hur de utvecklar serien.

Resident Evil 4 (Remake)

Gillar de tidigare remaken av Resident Evil 2 och 3, så antar att jag kommer digga denna också. Det är ju lagom spel i all bemärkelse.

Star Wars Jedi: Survivor

Gillade Star Wars: Fallen Order som bara den när det kom, inte för att jag jobbade på EA då och var bias. Men ser fram emot att se hur det tar spelet vidare. Det blir väl de närmaste souls-like spelet i år för mig. Tycker Wo Long: Fallen Dynasty ser intressant ut men vet från Nioh serien att de är på tok för stora!

I stora drag är väl dessa som jag ser fram emot i år. Skulle nog säga att Diablo IV är det jag ser mest fram emot och kan tänka mig det jag kommer lägga mest tid på.