God of War 2018 – första 100%

Denna vecka så släpps God of War Ragnarök, uppföljare till 2018 största överraskning. Just nu sitter jag och spelar igenom 2018s God of War för tredje gången, inför det nya släppet. Denna gång så satsar jag på att göra allt i spelet och verkligen få ett 100% Playstation 4/5 spel gällande trophies, men även kunna skryta med att jag lyckades övervinna den svåraste motståndaren i spelet, Valkyrien Sigrun.

Ofta är jag inte mycket för att göra allt i spel, har inte tid eller tålamod. Men när det är ett så bra spel som God of War och jag har så kul när jag gör det, har jag inget emot det. Har gjort några tunga delar nu så som Muspelheim trials vilket jag avslutade igår. Helt klart utmanande men inte omöjliga som jag hade förväntat mig. Även alla Valkyier (har 2 kvar nu) har gått mycket ”lättare” än jag räknade med. Men tror det gjorde mycket att jag var förbered mer bra items och uttrustning.

Blir återigen påmind om hur bra spelet är, då det är tredje gången på 5 år som jag spelar det, och hur svårt det är att lägga ner. Den där känslan ”vill bara spela lite till”, som jag senast kände med Elden Ring tidigare i år.

Är verkligen sjukt peppad för God of War Ragnarök, speciellt då reviews har börjat släppas och är riktigt positiva, samtidigt som jag försöker att undvika att kolla för mycket på nätet då jag inte vill ha något avslöjat. Vill kunna spela och uppleva allt själv.

Det är ju lite kul att när 2018 släppets så hade Max födds och var bara några månader, och nu när God of War Ragnarök släpps så har Elise födds och är lite mer än 1 månad.